Realizările noastre nu s-ar fi putut îndeplini fără efortul permanent al unei echipe dinamice și proactive, în permanentă dezvoltare. Succesul vine din performanţele oamenilor care se află în spatele acestui brand. Investiția în oameni, în inovaţie şi în dezvoltarea companiei a dus la obţinerea unor rezultate de excepţie și a unor performanţe deosebite, care plasează Farmexim în topul celor mai importante companii de profil din România.

Echipa

800 de profesioniști în vânzări, logistică, IT, marketing, finanțe, controlul calității etc. acționează împreună pentru a oferi clienților și partenerilor noștri cele mai bune servicii. Dintre aceștia, peste 200 fac parte din forța de vânzări, împărțită în 2 divizii pentru o mai bună acoperire a așteptărilor clienților noștri:

  • Divizia Retail, care deservește un număr de peste 3700 de clienți farmacii cu circuit deschis, drogherii, plafare și depozite de medicamente din zonele arondate celor 12 puncte de lucru. Relația pe care o avem cu toți clienții noștri este una clădită pe profesionalism, încredere și susținere reciprocă.
  • Divizia Spitale, creată special pentru cele peste 475 de farmacii de spital din portofoliul nostru de clienți, la nivelul întregii țări. Colaborăm atât cu spitale din sectorul public, cât și din sectorul privat și participăm, prin echipa noastră de licitație, la procedurile de achiziție publică.

Grupul de management

Echipa noastră de management este formată din profesioniști cu experiență în domeniul farmaceutic, în companie, dar și cu practică îndelungată a lucrului împreună, care coordonează activitatea tuturor departamentelor în spiritul promisiunii pe care Farmexim a făcut-o tuturor partenerilor, clienților și angajaților săi, aceea că "Oamenii fac diferența".

Alina
Barcaru

Otilia
Fezi

Adina
Duțu

Iulia
Grigorescu

Marius
Manea

Alina
Lăudatu

Florentina
Zlota

Cosmin
Constantin

Amalia
Iancu

Alina Barcaru

Director Executiv

Farmexim este pentru mine o poveste de viață. Aici am făcut primii pași în carieră și m-am dezvoltat pas cu pas, odată cu compania, iar astăzi coordonez departamentele IT, Logistică, Vânzări și Marketing. Aici am avut parte de experiențe deosebite și am lucrat cu oameni speciali, care mi-au îmbogățit atât viața personală, cât și cea profesională. Este vorba despre un șir lung de realizări, dintre care cea mai recentă și importantă este realizarea centrului logistic din Balotești, un proiect de amploare care va aduce valoare pe termen lung. Farmexim este o poveste de succes care continuă și sunt mândră că fac parte din ea.


Otilia Fezi

Director Executiv Financiar

Farmexim este o mare familie din care fac și eu parte din anul 2003. Au fost ani plin de provocări, în care legislația din domeniu sau politicile fiscale nu au fost cele mai favorabile mediului de afaceri, iar nivelul concurențial din piața în care ne desfășurăm activitatea a devenit din ce în ce mai competitiv. În acești ani Farmexim nu numai că și-a extins business-ul și activitatea, dar a reușit să se impună ca o forță în distribuția de medicamente și să își consolideze poziția. Am avut șansa să fiu parte din motorul care a dus compania la nivelul de dezvoltare actual. Am șansa să fac parte din această mare familie.


Adina Duțu

Director Comercial

Farmexim este pentru mine semnificativ mai mult decât o extraordinară experiență profesională. A fost primul angajament al carierei mele, la câteva zile după terminarea facultății, dar a devenit în timp un proiect în care am investit multă energie, emoții și pasiune. Aici am întâlnit oameni deosebiți și, împreună, am avut șansa să construim compania de care azi suntem mândri. Și eu, ca mulți dintre noi, găsesc o puternică motivație în viitorul acestei companii într-o piață plină de schimbări, de provocări și, nu în cele din urmă, de oportunități.


Iulia Grigorescu

Director Marketing

Am ajuns în Farmexim în 1995, în urma unui anunț din ziar, și simt că am crescut împreună. Am început ca reprezentant de vânzări și am trecut prin toate etapele, de la Coordonator până la Director Național de Vânzări, funcție pe care ocupat-o peste 8 ani. Apoi, pentru mai bine de 2 ani, am coordonat Departamentele de Vânzări și Comercial, iar în prezent sunt Director de Marketing. E greu să rezum atâția ani în câteva cuvinte, dar aș spune că nu există problemă fără soluție, totul e să vrei s-o găsești. Am participat la toate proiectele importante ale companiei, la momentele frumoase, dar și la cele dificile și, dacă ar fi posibil, aș continua încă 20 de ani.


Marius Manea

Director Investiții

Din 1991 am o relație de simbioză cu Farmexim. Aici am învățat cum să negociez un contract, cum să derulez un proiect de investiție, dar și cum să parez sau să execut un uppercut cu precizie. Sunt norocos că am avut șansa să contribui cu pasiune la evoluția unui jucător important pe piața de medicamente din România și că m-am dezvoltat profesional și personal într-o companie de valoare pentru angajații și clienții săi.


Alina Lăudatu

Director Vânzări

M-am alăturat Farmexim în anul 2000 și am format o adevărată echipă. Am crescut odată cu Farmexim, am trecut împreună prin momente grele şi am avut parte împreună cu echipa de vânzări de multe momente de satisfacție. Mă bucur întotdeauna când am prilejul să privesc înapoi, să apreciez momentele care ne-au permis să ne bucurăm de succesul de astăzi, dar mai ales de cel viitor.


Florentina Zlota

Director Departament Juridic

August, 2000. Bate vânt de schimbare! Șansa de a construi ceva nou e mereu o provocare, așa că am venit la Farmexim, am văzut și… am rămas. Am închegat o echipă de juriști capabilă să răspundă provocărilor din interiorul și exteriorul societății. Piața farma mi-a oferit prilejul de a concepe și implementa mecanismul valorificării fondului de comerț al unei farmacii și cel al încasării prin cesiune de creanță, borne încă de reper și actualitate. M-am convins că e bine să nu ratezi șansele de a face diferența. Alege să continui, să deschizi drumuri noi, fără să te “rătăcești”!


Cosmin Constantin

Director Administrativ Auto

Sunt în Famexim de o viață de om, de la începutul anului 1999. Înainte de a veni aici lucrasem într-un domeniu similar, dar pe șantier, așa încât nu aveam deloc experiență în ceea ce aveam de făcut aici. Provocări au apărut și apar tot timpul, dar cea mai mare a fost când, odată cu inaugurarea depozitului din Balotești, a trebuit să ne ocupăm de transportul celui mai de preț bun al companiei: oamenii.


Amalia Iancu

Director Resurse Umane

În 2010 m-am alăturat echipei Farmexim și am fost plăcut surprinsă să constat că am găsit aici loialitate, hotărâre, dorință de a face lucrurile mai bine și proactivitate, respectiv acele lucruri esențiale care aduc performanța în echipă. În tot acest timp, am derulat proiecte interesante împreună, care au adus plusvaloare și au dat încredere echipei, confirmând de fiecare dată sloganul nostru: „Oamenii fac diferența”. Este minunat să ai lângă tine oameni valoroși, cu care să împarți bucuria succesului și alături de care, să simți că te dezvolți zi de zi!