Farmexim On-Line

Platforma Farmexim On-Line este un serviciu interactiv de comandă și analiză, destinat tuturor clienților și furnizorilor companiei:

  • are o interfață prietenoasă, intuitivă și ușor de utilizat, care îi ajută pe utilizatori să aibă informații în timp real
  • permanent disponibilă pentru preluarea comenzilor
  • oferă posibilitatea de a rezerva comanda
  • verificare stocurilor, istoric de comenzi, facturi și plăți
  • permite accesul la oferte speciale

Clienții noștri pot plasa comenzile cu ușurință și pot urmări întregul flux. Sunt la curent cu cele mai noi oferte și promoții, cu condițiile de aplicare și valabilitatea acestora și au posibilitatea de a accesa direct campaniile, fără a mai consuma timp de căutare în site.

Accesul se face pe baza unui nume de cont și a unei parole care pot fi cerute aici de clienții noi.

Funcționarea acestui serviciu este garantată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar accesarea lui nu necesită o instalare prealabilă, ci se poate face de pe orice calculator cu conexiune la internet la adresa: www.farmeximonline.ro.

Furnizorii noștri au acces la monitorizarea produselor din depozite, la rapoarte actualizate și analize cu privire la vânzări și stocuri. De asemenea, aplicația este un foarte bun mijloc de comunicare cu clienții noștri, astfel că putem implementa acțiuni de promovare on-line sau de e-mail marketing pentru produsele în focus. Campaniile pot fi implementate săptămânal, către target centralizat sau regional, în funcție de obiectivele dorite. Aplicația poate furniza în orice moment rapoarte statistice cu privire la campaniile în derulare.


Alte aplicații on-line

Putem dezvolta și pune la dispoziția furnizorilor diverse aplicații pentru managementul stocurilor, în funcție de necesitățile și specificațiile acestora. Implementarea unor astfel de aplicații va oferi furnizorilor informații în timp real pe întreg fluxul de distribuție, cu toate detaliile necesare unei bune gestionări a procesului. Farmexim oferă mentenanță sistemului și dezvoltărilor ulterioare.

De asemenea, putem pune la dispoziția clienților noștri aplicații care să asigure interfața cu sistemele informatice ale clienților în vederea preluării de oferte și a transmiterii facturilor în format electronic.