La Farmexim, oamenii fac diferența și vei putea constata acest fapt, alăturându-te echipei noastre. Dacă vrei să faci parte dintr-un colectiv profesionist și să lucrezi într-un mediu plăcut, în care te poți dezvolta, te invităm să ne trimiți CV-ul tău, pentru a te înregistra în baza noastră de date.
Te așteptăm să fii colegul nostru!

Mai multe informații aici.


ca CV-ul si datele mele din CV sa fie prelucrate in modalitatile prezentate si sa fie pastrate si dupa incheierea procesului de recrutare, pe o perioada de 3 ani.

Îți mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre. Te informăm că în urma transmiterii CV-ului către noi, vom prelucra si stoca informațiile referitoare la acesta in modalitatea mai sus expusa, în scopul de a te contacta în cadrul unui proces de recrutare existent sau viitor, în vederea stabilirii unui interviu și/sau formulării unei oferte de muncă. Perioada de păstrare a acestora este de 2 ani. În orice moment dispui de drepturile prevăzute în materie de protecția datelor cu caracter personal astfel cum acestea au fost expuse mai sus.

Îți mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre. În orice moment dispui de drepturile prevăzute în materie de protecția datelor cu caracter personal.