Farmexim a inaugurat la Balotești, în ianuarie 2014, unul dintre cele mai importante centre logistice dezvoltate în România în ultimii ani, realizat la cele mai înalte standarde europene de performanţă şi cu dotări tehnologice de ultimă generaţie.

Din punct de vedere tehnologic, soluţia perfect adaptată domeniului farmaceutic oferă nivelul optim de automatizare pentru ca serviciile oferite clienţilor să fie la cele mai înalte standarde.

Conceptul şi sistemul implementat de colectare cu conveior antrenat conduce la creşterea eficienţei operaţiunilor din depozit. Sistemul de Warehouse Management permite gestionarea profesionistă a tuturor operaţiunilor logistice la nivel naţional, oferind o mare acurateţe în ceea ce priveşte trasabilitatea pe întregul lanţ de distribuţie.

Grupul de firme Farmexim

Farmexim este prima companie de import și distribuție de produse farmaceutice de pe piața românească, înființată în anul 1990, în București. În prezent Farmexim este un puternic grup farmaceutic și cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice cu capital 100% românesc.

Ești deja client? Comandă online!

Platforma Farmexim Online este un instrument interactiv de comenzi online dedicat exclusiv clienților noștri. Această aplicație oferă acces facil la oferta noastră, la campaniile și la prețurile promoționale disponibile exclusiv online, folosind doar un username și o parolă.

Posturi vacante

La Farmexim, „Oamenii fac diferența” și vei putea constata singur acest fapt, alăturându-te echipei noastre. Dacă vrei să lucrezi într-un mediu profesionist, în care să te poți dezvolta, te invităm să ne trimiți un CV pentru unul dintre posturile noastre vacante.