Farmexim, cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice cu capital 100% românesc, a lansat BENEFICA, parteneriatul dedicat farmaciilor care vor să facă performanță rămânând independente.

Născut în urma unei elaborate analize a nevoilor clienților, în concordanță cu așteptările, cu obiectivele și planurile lor de viitor, acest program reflectă dorința Farmexim de a avea un parteneriat de încredere, pe termen lung, cu farmaciile independente.

Viziunea noastră pentru acest program se bazează pe modelul de business pe care s-a clădit Farmexim: acela al unei companii cu capital integral românesc, care s-a dezvoltat în 27 de ani în mod organic, susținut și, cel mai important, independent.

Benefica va fi un proces continuu, ce se va derula începând din 2017, fiind un real ajutor, corect și echitabil în colaborarea cu farmaciile. Gândit pe o structură modulară și flexibilă, noul program este umbrela sub care Farmexim va dezvolta împreună cu clienții activități interconectate, cu scopul de a-i ajuta să atingă fiecare cea mai bună formă a afacerii lor și să-și mențină independența, numele și tradiția dezvoltate până acum. Fie că este vorba despre consultanță în domeniile de interes cu impact în afacerea de farmacie, despre programe de training și dezvoltare pentru administratorii și personalul din farmacie sau despre facilitarea accesului la manifestări științifice, Farmexim, prin Benefica, va oferi sau facilita servicii care să aducă valoare afacerii farmaciei independente.

Prima manifestare din cadrul acestui program a avut loc miercuri, 15 Martie 2017, la București. În prezența a peste 250 de manageri de farmacie, farmaciști și profesioniști din domeniul farmaceutic, conferința „Farmacia centrată pe pacient” s-a bucurat de participarea unor nume sonore în domeniu, care au susținut fiecare lucrări interesante și apreciate de public, având ca obiectiv dezvoltarea și îmbunătățirea relațiilor dintre farmaciști și pacienții lor.

Farmexim a inaugurat la Balotești, în ianuarie 2014, unul dintre cele mai importante centre logistice dezvoltate în România în ultimii ani, realizat la cele mai înalte standarde europene de performanţă şi cu dotări tehnologice de ultimă generaţie.

Din punct de vedere tehnologic, soluţia perfect adaptată domeniului farmaceutic oferă nivelul optim de automatizare pentru ca serviciile oferite clienţilor să fie la cele mai înalte standarde.

Conceptul şi sistemul implementat de colectare cu conveior antrenat conduce la creşterea eficienţei operaţiunilor din depozit. Sistemul de Warehouse Management permite gestionarea profesionistă a tuturor operaţiunilor logistice la nivel naţional, oferind o mare acurateţe în ceea ce priveşte trasabilitatea pe întregul lanţ de distribuţie.

Grupul de firme Farmexim

Farmexim este prima companie de import și distribuție de produse farmaceutice de pe piața românească, înființată în anul 1990, în București. În prezent Farmexim este un puternic grup farmaceutic și cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice cu capital 100% românesc.

Ești deja client? Comandă online!

Platforma Farmexim Online este un instrument interactiv de comenzi online dedicat exclusiv clienților noștri. Această aplicație oferă acces facil la oferta noastră, la campaniile și la prețurile promoționale disponibile exclusiv online, folosind doar un username și o parolă.

Posturi vacante

La Farmexim, „Oamenii fac diferența” și vei putea constata singur acest fapt, alăturându-te echipei noastre. Dacă vrei să lucrezi într-un mediu profesionist, în care să te poți dezvolta, te invităm să ne trimiți un CV pentru unul dintre posturile noastre vacante.